Běžecký trenér – Umění běhu

Videodiagnostika běžecké techniky, její výrazné zlepšení v průběhu lekce a mnoho dalšího. Ať už jako intenzivní jednorázová lekce, nebo dlouhodobá spolupráce s možností online konzultací ke všemu co tě zajímá.

Cena intenzivní základní lekce je 1000 Kč/h. Během chvilky kompletně změním tvůj pohled na běh. Zpracování a zaslání materiálů z lekce je zdarma.

Dále ti mohu vypracovat seznam kompenzačních a protahovacích cviků, které zlepší svalovou rovnováhu tvého těla a umožní ti běhat technicky lépe.

V případě potřeby tě srovnám dornovou metodou PLUS a namasíruji ti svaly, které to potřebují. A klidně i ty co to jen chtějí. Záleží na tobě. Masážních technik ovládám spoustu.

Zajímá tě jak běhat v bosých botách a bez bot? Jsem asi jedniný běžecký trenér a bosý ultramaratonec u nás. 10 km? půlmaraton? 100 kilometrů? Vše se dá. Řeknu ti jak na to a na co si dát pozor, aby to neskončilo zraněním.

Doporučuji absoulvovat základní diagnostickou a výukovou běžeckou lekci a tam se domluvíme co dál. Doporučím ti co dál a dám ti přibližnou kalkulaci kolik to bude stát.

Funguji v Praze, ale po domluvě mohu přijet kamkoliv. U hromadných lekcí sleva!

Běhej lehce, s radostí a bez zranění!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.